Advokatsku kancelariju MNJ možete kontaktirati na sledeći način: 

Telefon

Radnim danima (ponedeljak-petak) u periodu od 9,30h do 17h možete pozvati ili poslati sms poruku na broj 062/468-654

Van radnog vremena, možete poslati sms poruku sa naznakom o kojoj vrsti postupka se radi. Ukoliko se radi o hitnim situacijama, kao što je npr. nasilje u porodici, bićete kontaktirani u najkraćem roku. 

 

 

E-mail

Možete nam se obratiti putem e-mail: office@advocate.rs .

Ukoliko ovim putem tražite pisani pravni savet, molimo vas da uzmete u obzir da kancelarija naplaćuje pisani pravni savet u skladu sa Advokatskom tarifom. Instrukcije o plaćanju ćete dobiti putem e-mail i nakon uplate ćete dobiti pisani pravni savet. 

U cilju efikasnijeg postupanja, predlažemo da nam pre dolaska na prvi sastanak ukratko navedete pravni problem koji imate kako bismo mogli da Vam saopštimo cenu davanja usmenog/pismenog pravnog saveta odnosno pravnog konsultovanja. Ukoliko nas nakon ovog sastanka angažujete, potpisivanjem punomoćja ili ugovora o zastupanju i pružanju advokatskih usluga, cena prvog pravnog konsultovanja će biti uračunata u sledeću pravnu radnju koju advokat preduzme (npr. pisanje tužbe, ugovora, sporazuma i sl.). Bliže informacije o cenama odnosno advokatskoj tarifi možete pročitati ovde.

Trajanje sastanka zavisi od više faktora: vrste i težine pravnog problema, načina prezentovanja problema od strane lica koje se obratilo za pravnu pomoć i dr. Nakon isteka prvog sata, dodatno se naplaćuje razgovor po započetom satu u iznosu od 1.500,00 dinara.

Za besplatnu pravnu pomoć se možete obratiti službi pravne pomoći u jedinicama lokalne samouprave, Advokatskoj komori ili udruženjima u skladu sa članom 9. Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći.

 244 total views,  1 views today