+381 66 24 20 20 Ponedeljak-Petak: 9 - 17 h office@advocate.rs

Vebsajt www.advocate.rs je namenjen licima koja žele da saznaju više o advokatskoj kancelariji MNJ. Cilj ovog vebsajta nije reklamiranje niti neželjeno kontaktiranje klijenata kao ni pružanje pravnih saveta.

Posetioci vebsajta ne smeju smatrati informacije na ovom vebsajtu pozivom na angažovanje advokatske kancelarije MNJ i ne smeju se oslanjati na ovde objavljene informacije kao na pravni savet u bilo koje svrhe. Kancelarija MNJ se izričito odriče svake odgovornosti zasnovane na informacijama navedenim na ovom sajtu, imajući u vidu promenljivost pravnih propisa kao I da postignuti pravni rezultati ne garantuju isti/sličan ishod.

Elektronska komunikacija koja se obavlja preko sajta nije sigurna i takva komunikacija neće se smatrati poverljivom. Advokatska kancelarija MNJ ne prihvata odgovornost i ne podržava nužno sadržaj koji je dostupan na vebsajtovima kojima se može pristupiti preko ovog sajta.

Sedište kancelarije je u Beogradu, Srbija.

Informacije na ovom sajtu ne smeju se koristiti za slanje neželjenih grupnih elektronskih oglasa ili ponuda. Svako takvo korišćenje informacija na ovom sajtu smatra se kršenjem ovih Uslova korišćenja.

O advokatskoj kancelarij MNJ možete dobiti više informacija putem e-mail: office@advocate.rs, ili putem telefona: 066/24-20-20.

 767 total views,  1 views today